Λίγα λόγια για εμένα...

Αγαπητέ Επισκέπτη,

Ονομάζομαι Τζαβάρας Κων.  Ηλίας και σε καλωσορίζω στον δικτυακό μου τόπο. Μέσα στις επόμενες  γραμμές φιλοδοξώ να μάθεις κάποια πράγματα για εμένα ώστε να έχεις μια πρώτη άποψη γιατί θα μπορούσες να με καλέσεις και να συζητήσουμε όλα αυτά που πραγματεύεται αυτός ο ιστότοπος.

Γεννημένος στις 26-12-1979 στην Αθήνα, μεγάλωσα στην Αγία Βαρβάρα του Αιγάλεω Αττικής. Στις Πανελλήνιες του 1998 έκανα το ονειρό μου πραγματικότητα και μπήκα στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών. 

Ο επαγγελματικός μου βίος αρχίζει παράλληλα με τις σπουδές όπου σαν νέος άρχισα και εγώ να εργάζομαι σε χώρους εστίασης  μέχρι το 2007.  Ένα χρόνο μετά το τέλος της στρατιωτικής  θητείας μου (συγκεκριμένα το Πάσχα του 2009) είχα την τύχη να ξανανταμώσω τον σημερινό διευθυντή μου και παλαιό μου συμμαθητή Μανώλη Γεωργιάδη. Αυτός με ώθησε να μπω στον κλάδο όπου ανήκω σήμερα του ασφαλιστικού συμβούλου και για αυτό του είμαι ευγνώμων. Έτσι από το 2009 έως και σήμερα ανήκω στο δίκτυο των ασφαλιστικών συμβούλων της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Γιατί όμως επέλεξα την Εθνική Ασφαλιστική; Είμαι σίγουρος πλέον για τον ίδιο λόγο που την επέλεξαν και συνεχίζουν να την επιλέγουν οι χιλιάδες πελάτες της εδώ και 128 χρόνια.

Η ευρωστία, το κύρος και κυρίως το όραμα για τον ρόλο της στην καθημερινότητα που μπορεί να διαδραματίσει στο σήμερα ήταν οι βασικοί λόγοι. Οι άνθρωποι της όμως ήταν αυτοί που με κέρδισαν και με κράτησαν σε μία τόσο απαιτητική και υπεύθυνη εργασία όπως αυτή του ασφαλιστικού συμβούλου.  

Σκοπός αυτός καθαυτός αυτού εδώ  του ιστότοπου δεν είναι η πώληση ασφαλιστικών προϊόντων. Στόχος είναι να προσφέρει στην  κατανόηση των ασφαλιστικών σας αναγκών και πώς δύναται αυτές οι ανάγκες να καλυφθούν. Αν κάποιος επιθυμεί απλά να μάθει κόστη ασφαλειών τότε θα πρέπει να κατευθυνθεί αλλού. Αν όμως επιθυμεί να γνωρίσει ποιες είναι οι ανάγκες του (ασφαλιστικά) τότε βρίσκεται στο κατάλληλο μέρος.

Κλείνοντας αυτό το εισαγωγικό σημείωμα αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους που με βοήθησαν όλο αυτό το διάστημα που βρίσκομαι στην Εθνική Ασφαλιστική. Πέρα την ευγνωμοσύνης στον Μανώλη Γεωργιάδη για την υπομονή του όλο αυτά τα χρόνια θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κο Αδαμάκη Μιχαήλ για το όραμα και το πείσμα που προσδίδει στο γραφείο που ανήκω, τον κο Αργυρόπουλο Βασίλη για τις υπομονετικές του απαντήσεις στις όποιες απορίες μου, τις γραμματείς του γραφείου Δέσποινα και Πελαγια για την αντοχή τους στο καθημερινό μαρτύριο που τις υποβάλλω καθώς και  τους συνοδοιπόρους και φίλους μου Χρήστο Σκεύη, Νίκο και Γιάννη Αδαμάκη.

Με εκτίμηση,

Ο Ασφαλιστικός σας Σύμβουλός,

Τζαβάρας Ηλίας

Τζαβάρας Ηλίας - Ασφαλιστικός Σύμβουλος © 2024. All Rights Reserved.